Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα186
mod_vvisit_counterΧθές329
mod_vvisit_counterAll8056965
°F | °C
invalid location provided
«Τσουχτερά» πρόστιμα
Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2022 21:18

 

 από την Πυροσβεστική, για ακαθάριστα οικόπεδα. Δείτε σε ποιες περιοχές επιβλήθηκαν.

 

      Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στον οικισμό Ιτέα, στην Τοπική Κοινότητα Ραπτοπούλου, του δήμου Αγράφων, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρπενησίου.
Για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην πόλη της Κατερίνης

α) σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Μπελογιάννη,

β) σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Σ. Παπαδοπούλου,

γ) σε ξηρά χόρτα σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης, στο 4ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Παραλίας-Περιστάσεως επιβλήθηκαν σε τέσσερις άνδρες διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κατερίνης.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα και υπολείμματα ξυλείας, σε προαύλιο χώρο επιχείρησης, στην αγροτική περιοχή Παλαιοφύτου του δήμου Πέλλας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γιαννιτσών.
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...