Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πέμπτη, 23 Ιούνιος 2022 17:43

 

ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΑ

 

Με δυο μεγάλες και εντυπωσιακές εκδηλώσεις έκλεισε τη χορευτική περίοδο 2021-2022 ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ).....

Ειδικότερα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στη θέση Δογρή της λίμνης Τριχωνίδας, έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή των Χάλκινων Ηχοχρωμάτων, της Εβριτικής ζυγιάς και της Κατερίνας Δούκα!

Η πολύ μεγάλη προσέλευση του κοινού από πολλές περιοχές της χώρας, ο ενθουσιασμός, το αμείωτο κέφι και ο χορός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου στο Αγρίνιο, η γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου 2021-2022 και σαν κύριο χαρακτηριστικό είχε τον μεγάλο ενθουσιασμό άλλα και την άψογη οργάνωση.

Ήπειρος, Μακεδονία, Δ. Θράκη, Λέρος, Νάξος, Κήθυρα και Β/Α Αιγαίο, ήταν οι περιοχές σταθμοί της πατρίδας μας που χορευτήκαν στην πιο γνήσια και αυθεντική τους μορφή από τους κύριους συντελεστές της παράστασης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του Έφορου του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένη Καπώνη και του Προέδρου της ΓΕΑ κ. Ανδρέα Μπρέσιακα, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για τη διαχρονική υποστήριξη του Ομίλου.

Στη συνέχεια, όλα τα επιμέρους τμήματα του Ομίλου ξεκίνησαν την εκτέλεση των χορευτικών δρώμενων της εκδήλωσης, με ένα σεμνό και παράλληλα αυθεντικό τρόπο προκαλώντας τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα όλων.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πανηγυρικό τρόπο, με τον χαιρετισμό από όλους τους συμμετέχοντες και μέσα σε ένα καταιγισμό χειροκροτημάτων από το πολυπληθές κοινό της πόλης που την παρακολούθησε.

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένης Καπώνης για τη μεγάλη επιτυχία και των δύο παραπάνω εκδηλώσεων, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές τους και ιδιαίτερα τις χορεύτριες και χορευτές του Ομίλου, καθώς και τους χοροδιδασκάλους του κ. Γιώργο Τσελίκα, ο οποίος είχε και τη γενική τους επιμέλεια και την κα Ασπασία Κρικώνη.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την στήριξη του Ομίλου, το προσωπικό της ΓΕΑ, τους επίσημους χορηγούς όπως αναφέρονται στα έντυπα των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής επικοινωνίας του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, συγχαίρει και ευχαριστεί πολύ, όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον πολιτισμό, τόσο για την πολύτιμη συνεργασία τους διαχρονικά, όσο και για το δικό τους έργο που παράγουν.














 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...