°F | °C
invalid location provided
ΑΤΖΕΝΤΑ 6.1.2009

Ο Δήμος Αγρινίου οργανώνει τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στη δεξαμενή της πόλης και αγιασμού των υδάτων την εορτή των Θεοφανίων και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 μετά τη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου (παλαιό). 

 

Ο Δήμος Μεσολογγίου σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου εορτή των Θεοφανίων, κατά τις 11 το πρωί θα τελέσει αγιασμό στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Σπυρίδωνα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ατωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά. Μετά το πέρας του αγιασμού θα γίνει μεταφορά του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης, όπου θα γίνει η τελετή της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού.

 

Ο Δήμος Νεάπολης θα πραγματοποιήσει αγιασμό των υδάτων στη λίμνη Στράτου του Αχελώου ποταμού (θαλάσσιο ΣΚΙ), σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 στις 11.00 το πρωί.

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» προβάλει καθημερινά την ταινία «Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡ. ΠΑΡΝΑΣΟΥΣ» σε σκηνοθεσία Τέρι Γκίλιαμ. Ώρες προβολής :7.00 & 9.30 μ.μ.

Από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010 θα προβάλει την ταινία « ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;» σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν. 

Ώρες προβολής :7.30 & 9.30 μ.μ.

 

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου είναι ανοιχτό τις γιορτές με τις εκδηλώσεις:

Σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 στο καφέ «Glamour» πεζόδρομος Μπουκογιάννη,  ο γνωστός κωμικός Γιάννης Δρακόπουλος θα ερμηνεύσει ένα δικό του απολαυστικό μονόλογο, με τίτλο «Φραντακλόστρας Σόου».

Στην κεντρική σκηνή ανεβαίνει το έργο του Willy Russell σε απόδοση κειμένου Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαϊδη «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και 31 Ιανουαρίου 2010 και θα δίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μ.μ. και τις Κυριακές στις 8.30 μ.μ.

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, ολοκληρώνει το 2ο κύκλο των κινηματογραφικών προβολών για την περίοδο 2009-2010, αφιερωμένο στον Σαίξπηρ με την ταινία «ΟΘΕΛΛΟΣ» σε σκηνοθεσία Όρσον Γουελς. Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.  

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου την Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010 θα προβάλλει την ταινία «Kabei, η μητέρα μας» σε σκηνοθεσία Γιόζι Γιαμάντα.

Ώρες προβολών: 7- 9.15 & 9.15- 11.30 μ.μ.

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «ΑΝΕΣΙΣ» συνεχίζει τις προβολές με ταινίες τέχνης αφιέρωμα για παιδιά και νέους, για την περίοδο 2009-2010,

Οι προβολές πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ.. Οι ταινίες  επαναπροβάλλονται τη Δευτέρα το πρωί αποκλειστικά για τα σχολεία.

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα προβληθεί η ταινία «Το πείραμα» σε σκηνοθεσία Όλιβερ Στοκόφσκι. Είσοδος ελεύθερη  

 

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «CLASSICAL ACROPOL» στην Αθήνα, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Θ. Μήτση  «Δήμος Ανακτορίων-Λησμονημένοι μαχητές του 1821». Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει ο Γενικός Γραμματέας -καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός.  

 

Έκθεση με θέμα «Διάλογοι» κατά της δογματικής νάρκης και υπέρ της συναδελφικότητας πραγματοποιείται στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 10 Ιανουαρίου 2010.

 

Η Νομαρχία Αιτωλ/νίας, ο Δήμος Αιτωλικού και το Μουσείο Βάσως Κατράκη Κέντρο Χαρακτικής Τέχνης συνδιοργανώνουν την αναδρομική έκθεση του λαϊκού ζωγράφου Χρήστου Καγκαρά και τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12 το μεσημέρι στις αίθουσες του Μουσείου Βάσως Κατράκη, στο Αιτωλικό.    

 

Η ΤΕΔΚ Νομού Αιτωλ/νίας θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Συνέδριο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010 στο Βλοχό, Δήμου Θεστιέων (ξενώνας Θέστιος). 

 

Η Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας ξεκινά και φέτος τις διαλέξεις της Σχολής Γονέων περιόδου 2009-2010 σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Νέες τεχνολογίες και επιτεύξεις στην υγεία του παιδιού» με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη-επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Φυσικής πανεπιστημίου Πατρών

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Νομαρχιακού Μεγάρου στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση εορτασμού των Τριών Ιεραρχών. Ομιλητής θα είναι ο κ. Σαράντος Καργάκος- Ιστορικός, συγγραφέας με θέμα «Η παράδοση ως εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον».

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...