Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1819
mod_vvisit_counterΧθές4391
mod_vvisit_counterAll7496092
°F | °C
invalid location provided
Δωρεά laptops
Τετάρτη, 18 Νοέμβριος 2020 18:13

από την “Alstom” στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου.

 

        Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βλάχο Σταύρο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Alstom”, για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας και για την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον.
 

Ένα από τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένο τεχνολογικά, θα εκσυγχρονιστεί και θα διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία ανταποκρινόμενο στα σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές μας που δεν έχουν συσκευή για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι τη λήξη της.

 
Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο, αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω την εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2019-20 και μεσολάβησε για την χορηγία.

πηγή:   agrinioculture.gr