Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4529
mod_vvisit_counterΧθές5848
mod_vvisit_counterAll6450138
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΗΓΕΣΙΑ Π.Υ.
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 21:23

 

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ Δυτ. Ελλάδος   Αρχιπύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη, τον Διοικητή Π.Υ. Ν. Αιτ/νιας Πύραρχο Χρ.Μπόκα και τον Αντιπύραρχο Ευστρ.PYROSBESTES.jpg-2ΠετράκηΔιοικητή Π.Υ. Αγρινίου είχε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου αλλά και ο συντονισμός δράσεων για την πρόληψη έκτακτων φαινομένων.

«Θέλω να ευχηθώ στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει. Είμαι βέβαιος για τονυψηλό βαθμό ετοιμότητας της Υπηρεσίας σας. Η προστασία του περιβάλλοντος από κάθε απειλή απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Όπως κάθε χρόνο θα συνεργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να θωρακίσουμε τον Δήμο προς όφελος των πολιτών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.