Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1876
mod_vvisit_counterΧθές4391
mod_vvisit_counterAll7496149
°F | °C
invalid location provided
Τηλεδιάσκεψη Ευρωβουλευτών
Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 21:09

 με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για τα εθνικά θέματα και την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Μια παραγωγική συζήτηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια είχαν σήμερα οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέσω τηλεδιάσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κ.Ο του ΕΛΚ και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές για τη στάση της χώρας μας στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα απέναντι στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα.

Από την πλευρά της, η ευρωομάδα της ΝΔ δήλωσε με μια φωνή ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε επίπεδο ΕΛΚ, Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και γενικότερα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, σε συνεννόηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ και υπό την καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο πλαίσιο της πλήρους ενημέρωσης για τα εθνικά θέματα, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ θα έχουν τις προσεχείς ημέρες τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.