Ιαν   Φεβρουάριος 2024   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
2526272829 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΌ ΚΟΙΠΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2020 19:33

            

PROSFORES-KOIPA.jpg-2

     2.000 πακέτα αγάπης από την ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου

Άρχισε η διανομή των πακέτων αγάπης που συγκέντρωσε η ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου για όλους τους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου συσκεύασαν και παραδίδουν σταδιακά 2000 πακέτα με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές πολιτών και επιχειρηματιών της περιοχής.

«Πρόκειται για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μόνο από την ΚΟΙΠΑ Αγρινίου και προέρχονται από τη συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας. Για μία ακόμη φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που, με περίσσευμα καρδιάς, σταθήκατε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Αποδείξαμε ότι είμαστε κοινωνία ανθρωπιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εργαζόμενους που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Τον 5ο Παιδικό Σταθμό επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Σαλμά. «Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από την ανταπόκριση που βρίσκει η εκστρατεία αλληλεγγύης που ξεκινήσαμε στην ΠΔΕ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αποδείξατε ότι νοιάζεστε για το «εμείς». Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή την κρίση», τόνισε ο κ.Ν. Φαρμάκης.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου ευχαρίστησε την εταιρεία ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ - ΚΟΥΤΕΡΗΣ ΑΕΒΕγια την γενναιόδωρη προσφορά της, την REZOSBRANDS και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Ιωάννη Φαρμάκη.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...