Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4482
mod_vvisit_counterΧθές5524
mod_vvisit_counterAll6306745
°F | °C
invalid location provided
"Πρόληψη και πρώιμηδιάγνωση σε παθήσεις του ουροποιητικού:
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 20:22

Ο Κωvσταvτίvoς Γεωργίου Στραβoδήμoς, Xειρoυργός – Ουρoλόγoς, Καθηγητής Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τιμά με την παρουσία του το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Η ομιλία του καθηγητή, που γίνεται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, έχει τον τίτλο "Πρόληψη και πρώιμη διάγνωση σε παθήσεις του ουροποιητικού: Μύθοι και αλήθειες", και θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 20.00.

Απευθύνεται σε ιατρούς, αλλά και κάθε ακροατή, που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για θέματα υγείας και πρόληψης.

Ο Κωvσταvτίvoς Στραβoδήμoς γεννήθηκε στο Αγρίνιο, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Εισήχθη πρώτος στην Iατρική Σχoλή Αθηvώv. Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία και μετεκπαιδεύτηκε στην Ενδοουρολογία και στη Λαπαροσκοπική/Ρομποτική Χειρουργική. Είναι Καθηγητής Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Για το ερευνητικό και συγγραφικό του έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (πάνω από 700 ομιλίες, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, συγγραφή βιβλίων) έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία.

Είναι από τους πρωτοπόρους στη λαπαροσκοπική χειρουργική ουρολογία και τα τελευταία 10 χρόνια από τους σημαντικότερους ρομποτικούς χειρουργούς-ουρολόγους.

Εργάζεται στην Αθήνα και, πέρα από το κλινικό του έργο, συνεχίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στην εκπαίδευση φοιτητών και νέων ουρολόγων.