°F | °C
invalid location provided
Έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου από τη Γ.Ε.Α.
Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 17:51

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει με τον Δήμο Αγρινίου, την πρώτη έκθεση εξωφύλλων δίσκων βινυλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη έκθεση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.000 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες, οι οποίες μάλιστα θα πλαισιώνονται από παλιά ραδιόφωνα, μπομπινόφωνα, μικρόφωνα, μουσικά όργανα, jukeboxes και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα αναπαραγωγής ήχου.

Στο χώρο, θα υπάρχουν επίσης πικ απ, από όπου παραγωγοί και dj's θα παίζουν ζωντανά μουσική, η οποία θα ακούγεται και στον εξωτερικό χώρο του ειδικά στολισμένου για την εκδήλωση Παπαστρατείου Μεγάρου. Αξίζει δε να αναφερθεί, ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα διάφορες σχετικές εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, μουσικά δρώμενα κ.α.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. Η ακριβής διάρκειά της (ένας μήνας περίπου), οι ώρες προσέλευσης, καθώς και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...