Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2377
mod_vvisit_counterΧθές6498
mod_vvisit_counterAll6005384
°F | °C
invalid location provided
«Αυτή την Παρασκευή δίνουμε ΖΩΗ....»

aimodosiaΑστυνομικοί της Αιτωλ/νίας:

Εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αιτωλοακαρνανίας αντιλαμβανόμενο τις αυξημένες ανάγκες αίματος που έχει η χώρα μας  επιθυμεί  να συμβάλει στην διάδοση της ιδέας του  εθελοντισμού.  Εκτίμησή μας είναι ότι ελάχιστες ανθρώπινες συμπεριφορές έχουν την αξία, το αποτέλεσμα και το συμβολισμό που έχει η εθελοντική αιμοδοσία ως πράξη κοινωνικής  αλληλεγγύης και  αλτρουισμού.

Αλήθεια  έχουμε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι άνθρωποι ζουν σήμερα ανάμεσά μας  επειδή  κάποια στιγμή χάρη στην αιμοδοσία κάποιου εθελοντή βρέθηκε το κατάλληλο αίμα;

Στα πλαίσια του εορτασμού του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και ως ελάχιστη πράξη  κοινωνικής συνεισφοράς, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 και από ώρες 08:00΄ έως 14:00΄ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία του Αστυνομικού και Πολιτικού Προσωπικού των Υπηρεσιών της Α.Δ. Ακαρνανίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας και ώρα 10:15΄ από τον Δρ. Σήφη ΚΟΥΡΑΚΗ                    ( Παιδοψυχολόγος - Νευροψυχολόγος )  θα δοθεί διάλεξη με θέμα:

 «Η σημασία και η χρησιμότητα του εθελοντισμού ως πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικοποίησης των ανθρώπων».

Καλούμε όλους όσους θέλουν και μπορούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτή την εθελοντική αιμοδοσία.

Οι Αστυνομικοί του Νομού μας θα είναι ΕΚΕΙ.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...