Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5550
mod_vvisit_counterΧθές6182
mod_vvisit_counterAll6958843
°F | °C
invalid location provided
Παγκόσμια Ημέρα Ζώων :
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 15:59

 Ο «Πηδηχτούλης» ενημερώνει για τα οφέλη της στείρωσης


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, η Animal Action Hellas λανσάρει την νέα έκδοση του «Πηδηχτούλη».  Ένα κοινωνικό μήνυμα που δημιουργήθηκε εθελοντικά, με πολλή αγάπη και με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα οφέλη της στείρωσης.  

Video link :  https://youtu.be/Pi4rEM_48mk

H 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.  Στην Ελλάδα ωστόσο η 4η Οκτωβρίου δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά ημέρα υπενθύμισης. Υπενθύμισης για όλα τα αδέσποτα ζώα που ζουν μια τραγική ζωή, για εκείνα που ξεψυχούν από τις αρρώστιες, την πείνα, την δίψα, τα αυτοκίνητα και…το ανθρώπινο χέρι. Για τα βαρελόσκυλα, για τα κακοποιημένα ιπποειδή, για τα κατοικίδια που κακοποιούνται και που ζουν παρατημένα σε μια ταράτσα ή σε ένα μπαλκόνι μέσα στις ακαθαρσίες τους.  Ημέρα υπενθύμισης για τα παραγωγικά ζώα που ζουν μια φρικτή ζωή μέσα σε κλουβιά μέχρι να έρθει η ώρα τους να σφαγιαστούν με βασανιστικό τρόπο.  Ημέρα υπενθύμισης για την άγρια ζωή που έχοντας αποδεκατιστεί από τις φωτιές είναι πλέον έρμαιο στην μανία των κυνηγών.  

Οι συνθήκες για τα ζώα στην Ελλάδα σε πολλές περιπτώσεις είναι τραγικές.  Τα περιστατικά κακοποίησης είναι καθημερινά εκατοντάδες. O αριθμός των αδέσποτων -σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς- έχει ξεπεράσει το εκατομμύριο και συνεχώς αυξάνεται. Όλοι μας ωστόσο μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα λίγο καλύτερα. 

Σε ότι αφορά τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων ζώων η λύση είναι μία!
ΣΤΕΙ-ΡΩ-ΣΗ! Στειρώνουμε το κατοικίδιο μας και φροντίζουμε για την στείρωση των αδέσποτων της περιοχής μας. Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος που βοηθά στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame www.frankandfame.gr και και την εταιρεία παραγωγής Imagina www.imagina.gr, οι οποίες συνεργάστηκαν για αυτό το εκπληκτικό βίντεο. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση του ραδιοφωνικού σποτ και της εκφώνησης του τηλεοπτικού σποτ.
Προσαρμογή κειμένων, εκφώνηση, επιμέλεια project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.
Σημείωση: Το τηλεοπτικό καθώς  και  το ραδιοφωνικό σποτ δημιουργήθηκαν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την οργάνωση μας και οποιαδήποτε μετάδοση του από τα ΜΜΕ δεν επιβαρύνει οικονομικά την Animal Action Hellas.
 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...