Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4
mod_vvisit_counterΧθές1270
mod_vvisit_counterAll5838450
°F | °C
invalid location provided
Άνθρωπε, γίνε ο αγαθός ηγέτης που έχει ανάγκη ο πλανήτης μας!
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 15:53

 

filoz-bazaar3.jpg-2

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο σύλλογος της Φιλοζωικής Αγρινίου διοργάνωσε διήμερο bazaarστις 3 και 4 Οκτωβρίου 2019 στον χώρο της Παλιάς Λαχαναγοράς με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας και την οικονομική στήριξη των δράσεων του συλλόγου.

Μέλη του συλλόγου ετοίμασαν με μεράκι γλυκά και μαρμελάδες με αγνά υλικά, φιλοτέχνησαν όμορφους σελιδοδείκτες και ζωγράφισαν κούπες με θέμα τα ζώα. Επίσης επιχειρήσεις της πόλης μας διέθεσαν είδη δώρου.

Τον χώρο επισκέφτηκαν συμπολίτες μας  και φορείς της πόλης για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να στηρίξουν το σύλλογο. 

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε μαθητές σχολείων με τους δασκάλους τους, συγκεκριμένα του 8ου, του 21ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης μας επισκέφτηκαν  το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ). Με παραστατικό τρόπο, μέσα από εικόνες, παιχνίδια και συζήτηση μιλήσαμε στους μαθητές για τα ζώα και διερευνήσαμε την αξία τους για τον πλανήτη και τον άνθρωπο. 

Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των συμπολιτών μας μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε. Ο δρόμος για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου-ζώου με σεβασμό, ανθρωπιά και πνεύμα δικαίου είναι μακρύς.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...