Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5494
mod_vvisit_counterΧθές6182
mod_vvisit_counterAll6958787
°F | °C
invalid location provided
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ
Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 18:45

 

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα οι πρόσκοποι Αγρινίου πραγματοποίησαν τον αγιασμό τους για την προσκοπική χρονιά 2019-2020.
Στις εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται Παπαρηγοπούλου 55β στον Αη Γιάννη του Ρηγανά τελέστηκε ο αγιασμός από τον πάτερ Λεωνίδα.
Αναπόλησαν τις στιγμές, μέσω προβολών βίντεο, από τις κατασκηνώσεις το καλοκαίρι ,της αγέλης στο Μονολίθι Πρεβέζης  , της ομάδας στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας και της κοινότητας στην Κέρκυρα.
Στην εκδήλωση , τιμήθηκαν τα παιδιά για τις ερασιτεχνικές εργασίες που έκαναν τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς και ευχήθηκαν για ακόμα περισσότερες δράσεις τη χρονιά που έρχεται.
Τα λυκόπουλα  ,οι πρόσκοποι  ,οι ανιχνευτές, οι βαθμοφόροι και η επιτροπή του συστήματος  μαζί με τους γονείς ενωμένοι  και πολυπληθέστεροι από κάθε άλλη φορά συνεχίζουν τη χρονιά αυτή  ,που γιορτάζονται τα 110 του Ελληνικού προσκοπισμού και τα 10 χρόνια από την επανίδρυση του συστήματος του Αγρινίου και ετοιμάζονται για το πανελλήνιο προσκοπικό πολιτιστικό φεστιβάλ νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα φέρνοντας Προσκόπους από όλη την Ελλάδα.
Τους ευχόμαστε καλή προσκοπική χρονιά να έχουν και όλο πιο ψηλά ανεβάσματα !!!

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...