Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5098
mod_vvisit_counterΧθές5140
mod_vvisit_counterAll6439052
°F | °C
invalid location provided
Ευρωπαϊκή Γιορτή Σχολικού Αθλητισμού στον Δήμο Αγρινίου
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019 20:08

AULHTISMOS.jpg-2

Με δραστηριότητες όπωςβάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι και ομαδικά αθλήματα τιμήθηκε στα σχολεία του Δήμου Αγρινίου η Ευρωπαϊκή Γιορτή Σχολικού Αθλητισμούμε κεντρικό σύνθημα «Αγαπώ την άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου».

Κεντρικός στόχος είναι η ενεργοποίηση των μαθητών με τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή.

Τις δραστηριότητες μαθητών της πόλης παρακολούθησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέληςο οποίος αναφέρθηκε στην αξία της άθλησης: «Με μεγάλη χαρά είδα τους μαθητές μας να αθλούνται και να συνειδητοποιούν πόσο σπουδαίο είναι να μετέχουν σε δραστηριότητες. Ο αθλητισμός μυεί στον έντιμο αγώνα, κάνει τους νέους μας να πειθαρχούν σε κανόνες, διαμορφώνει χαρακτήρες που πιστεύουν σε ιδανικά, όπως του υγιούς αθλητισμούπνεύματος και των αξιών που απορρέουν από αυτόν. Είναι υποχρέωσή μας να ωθούμε τα παιδιά μας στην άθληση και την απόκτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...