Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5848
mod_vvisit_counterΧθές6055
mod_vvisit_counterAll6965196
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2019 19:52

SYN-PAPANASTASIOY.jpg-2

ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡ.. ΑΣΤ. .ΔΝΤΗ Ν.ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΣΤ. ΔΝΤΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ

OΔήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο Νικ. Σπανουδάκη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Πετσίνη και τον  Διοικητή Τροχαίας Απόστολο Καπνιάρη.

Ο κ. Παπαναστασίουευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών:«Στόχος της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σταζητήματα της ασφάλειας και ο προγραμματισμός κοινών δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε τηστενή συνεργασία με γνώμονα πάντα την κοινή υποχρέωση έναντι των πολιτών του Αγρινίου. Όπως έχουμε αποδείξει δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα προστασίας του πολίτη και με σεβασμό στεκόμαστε δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία για να συνδράμουμε στο έργο της.Με συντονισμένη προσπάθεια, είμαι βέβαιος, ότι η ανταπόκριση θα είναι πιο αποτελεσματική και άμεση».