Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα618
mod_vvisit_counterΧθές733
mod_vvisit_counterAll7889527
°F | °C
invalid location provided
Στέλνουμε θερμές ευχές προς τους Μαθητές, τους Γονείς
Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 14:48

 

Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ενόψει την νέας σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αποχαιρετούμε τους μαθητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία μας και θα συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στέλνουμε θερμές ευχές προς τους Μαθητές, τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς μας, που ξεκινούν την προσπάθειά τους.

Με συντονισμένες προσπάθειες και κατάλληλο προγραμματισμό προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις παραμέτρους όπως ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό καθώς και τις κτιριολογικά ζητήματα ώστε να είναι απρόσκοπτη η φοίτηση των μαθητών μας. Για παράδειγμα, η περίπτωση του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας που μετά τις ζημιές που υπέστη το κτίριο από τον πρόσφατο σεισμό, βρέθηκε λύση μεταστέγασης μερικών αιθουσών για να εξασφαλίσουμε την πρωινή λειτουργία του.

Επίσης, ο αριθμός της πρώτης φάσης των προσλήψεων, μας επιτρέπει να πούμε με βεβαιότητα ότι όλες οι σχολικές μονάδες μέχρι και την πιο μικρή και απομακρυσμένη θα ξεκινήσει κανονικά τη νέα σχολική χρονιά.

Τέλος έγινε έγκαιρα η έγκριση και η αποδοχή των προτάσεών μας για τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ και των Ομάδων Προσανατολισμού ΓΕΛ.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς με πνεύμα συνεργασίας και με δημοκρατική ευαισθησία να συμπορευτούμε για το υπέρτατο αγαθό της Παιδείας.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και το Διοικητικό Προσωπικό θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειας.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος