Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3336
mod_vvisit_counterΧθές3917
mod_vvisit_counterAll5501605
°F | °C
invalid location provided
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2019 14:58


Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-παρουσίαση που θα προβληθείστα ΜΜΕγια τηνλειτουργία του τμήματος της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και τα σημαντικά οφέλη που παρέχει η παρέμβαση στα παιδιά με διαταραχές αισθητηριακής επεξεργασίας (ρύθμισης, διάκρισης και πράξης).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9/2019 και ώρα 12:00 στο χώρο της ΕΛΕΠΑΠ ( Περιφερειακός Δρόμος Αγίου Χριστοφόρου, Περιοχή Γκένοβα, Αγρίνιο 30133,τηλ.επικ.2641055035).
Η δημιουργία του τμήματος ξεκίνησε με τη στήριξη της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας και ολοκληρώθηκε με την συνδρομή της Εταιρείας “BWIN”.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας, με την αποδοχή της πρόσκλησής μας έως την 9/9/2019 στο ακόλουθο email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Η ενημέρωση της τοπικής  κοινωνίας για πρωτοποριακά θέματα και δράσεις είναι πολύ σημαντική για όλα τα μέλη της, ιδιαίτερα  όταν έχει σαν στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής των παιδιών μας.
Για την Τ.Δ.Ε.H Πρόεδρος                                Η Γραμματέας
   Λαμπρινή Κολοβού                    Θεοδώρα Τρομπούκη

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...