°F | °C
invalid location provided
Ζωντανός ανασύρθηκε υπερήλικας οδηγός
Παρασκευή, 09 Αύγουστος 2019 13:45

 

 από τη Γαβαλού που έπεσε σε γκρεμό

 
Ο υπερήλικας οδηγός από τη Γαβαλού έχασε τον έλεγχο πάνω στην στροφή…
Σοβαρό τροχαίο με την εκτροπή – ανατροπή αυτοκινήτου σε γκρεμό, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00’ το πρωί της Πέμπτης (8/8) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αυτοκίνητο που οδηγούσε 90χρονος με καταγωγή από τη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας και κατεύθυνση το Καρπενήσι, λίγο πριν τον Τυμφρηστό, επιτάχυνε προς τον γκρεμό.
Για καλή του τύχη συνταξιούχος αστυνομικός είδε το αμάξι να φεύγει στο γκρεμό και ειδοποίησε τις αρχές, διαφορετικά στο σημείο που έφυγε πολύ δύσκολα θα τον εντόπιζε περαστικός.
 
Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, όπως και η Αστυνομία Σπερχειάδας, ξεκινώντας την επιχείρηση προσέγγισης και διάσωσης των επιβατών. Παράλληλα κλήθηκε και η 7ηΕΜΑΚ στην περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια, κυρίως για την ανάσυρση τυχόν τραυματιών από τον γκρεμό.
Τελικά ο Διοικητής της ΠΥ Μακρακώμης Αντιπύραρχος Θανάσης Παπασταμούλης με τέσσερα ακόμη στελέχη της υπηρεσίας του, μαζί με το Διοικητή του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργο Σταθοκώστα και τέσσερις αστυνομικούς, κατάφεραν να ανασύρουν τον οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα στο όχημα και να τον παραδώσουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε πάνω στο δρόμο.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.
 
Να σημειωθεί ότι ο 90χρονος βρέθηκε έξω από το αμάξι και σώθηκε, καθώς το όχημά του κατακρημνίστηκε πολλά μέτρα κάτω από την εθνική οδό.

Δείτε χαρακτηριστικά που βρέθηκε το αυτοκίνητο στο γκρεμό

 

 lamiareport.gr

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...