Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2689
mod_vvisit_counterΧθές4839
mod_vvisit_counterAll5497041
°F | °C
invalid location provided
Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!
Κυριακή, 04 Αύγουστος 2019 11:40

Ολοκληρώθηκεhotel-alexander-agrinio.jpg-2 (1 Αυγούστου 2019) η εξαγορά του ξενοδοχείου Alexander, στο κέντρο του Αγρινίου, από τον όμιλο «Β. & Σ. Φλώρος ΑΞΤΕΕ»και η νέα αυτή επένδυση, από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές στην Αιτωλοακαρνανία, από την οικογένεια Φλώρου, συνιστά «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προοπτικές του τουρισμού και ειδικότερα του ξενοδοχειακού κλάδου στο Αγρίνιο, την Αιτωλοακαρνανία και γενικότερα στη Δυτική Ελλάδα.

Το ξενοδοχείο Alexander διαθέτει 40 δωμάτια, με 80 κλίνες. Η εταιρεία έχει επίσης στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Imperial στο Αγρίνιο και το ξενοδοχείο Oscar στην Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Φλώρο θα διατεθεί άμεσα ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου ώστε να προσφέρει πληθώρα ανέσεων, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικό ταξίδι, οικογενειακές διακοπές, ενώ θα δημιουργηθούν εγκαταστάσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Με αιχμή την τεχνολογία, την τοπικότητα και την ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση θα προσφέρει πολύ σύντομα στους επισκέπτες της πόλης ένα νέο άκρως καινοτόμο και φρέσκο concept φιλοξενίας.

Έκπληξη θα αποτελέσει το νέο όνομα του ξενοδοχείου!

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...