Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2626
mod_vvisit_counterΧθές4839
mod_vvisit_counterAll5496978
°F | °C
invalid location provided
Στην τελική ευθεία το Μουσείο Άλατος!
Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 13:55

Μετά τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (158/9-7-2019) με την οποία επικυρώθηκε το πρακτικό δημοπράτησης του έργου «Εργασίες στο κτήριο Μουσείο Άλατος», μπαίνει στην τελική ευθεία η υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου – στοιχήματος και για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και για τον ιδρυτή και Πρόεδρο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ κ. Νίκο Κορδόση.

Τις επόμενες ημέρες ο εργολάβος του έργου (έκπτωση 50%) θα καταθέσει την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης και θα υπογράψει το συμφωνητικό με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η εξέλιξη αυτή είναι σπουδαίο γεγονός και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία – λειτουργία ενός εξειδικευμένου μουσείου στην περιοχή των Αλυκών Τουρλίδας με διασφαλισμένη κατ’ απόλυτο τρόπο την υψηλού επιπέδου επισκεψιμότητά του.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σ’ αυτό, σε όσους είχαν την βούληση για την υλοποίησή του καθώς και στον ιδρυτή της διεξόδου, ώστε να λάβει σάρκα και οστά η εμβληματική αυτή σύλληψη που θα αφήσει ισχυρό κοινωνικό και πολιτιστικό αποτύπωμα τα επόμενα χρόνια!

Πάνος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου