Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα524
mod_vvisit_counterΧθές4195
mod_vvisit_counterAll4951290
°F | °C
invalid location provided
Ετήσιος Χορός του Λαογραφικού Ομίλου
Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 19:53

 της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει και φέτος τον μεγάλο ετήσιο χορό του με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς της πατρίδας μας .


Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για τα πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας.


Στον χορό θα λάβει μέρος η παραδοσιακή ορχήστρα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΑΚΙΜΙ με τους Θ. Χαλιγιάννη και Α. Λιοκάτη κλαρίνο, τον Κ. Καραπάνο βιολί, τον Φ. Παπαζήκο λαούτο-τραγούδι, τον Γ. Γκούβα τραγούδι, τον Τ. Ντάβλο κρουστά, ενώ μαζί τους θα είναι και η Σοφία Ζώη τραγούδι και κανονάκι.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ (περιοχή Γιανούζι, Αγρίνιο) το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20.30.


Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, Παπαστράτειο Μέγαρο, τηλ 26410-24767 και στον Χοροδιδάσκαλο κο Γ. Τσελίκα, τηλ 6977285049.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...