Δεκ   Ιανουάριος 2021   Φεβ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1494
mod_vvisit_counterΧθές5939
mod_vvisit_counterAll6996946
°F | °C
invalid location provided
Έργα 2,2 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών
Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 18:42

pde

 από καιρικά φαινόμενα στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Άμεσα ξεκινούν εργασίες για την αποκατάσταση μέρους του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή σχετικής σύμβασης, συνολικού προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.

«Από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, γνωρίζοντας πόσο αναγκαία είναι η αποκατάσταση της βατότητας στο επαρχιακό δίκτυο. Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση με την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και προχωράμε στην υλοποίησή του. Θα παρακολουθούμε από κοντά την πορεία του, επιδιώκοντας την εκτέλεση των εργασιών εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, χωρίς εκπτώσεις στο τεχνικό αντικείμενο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο, αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας συγκεκριμένου οδικού τμήματος, όπου θα εκτελεστούν εργασίες συντήρησης, οι οποίες αποκαθιστούν φθορές και βλάβες, δεδομένου ότι αποσκοπούν στην επαναφορά του έργου στην αρχική του κατάσταση έπειτα από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, στα τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου του 2017.

Συγκεκριμένα, τα έργα που θα εκτελεστούν είναι:

1. Αποκατάσταση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της 8ης Ε.Ο. Μεσολόγγι

– Άνω Κεράσοβο – Χάνι Συκιάς, διά Ρετσίνων Ελληνικών και Κάτω Κεράσοβο, Κάτω Κεράσοβο με διακλάδωση Ελληνικών στο τμήμα Άνω Κερασόβου Χάνι Συκιάς.

2. Αποκατάσταση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της 18ης Ε.Ο. Πετροχώρι – Κουρμέκι – Αγ. Ανδρέας δι΄ Αναλήψεως – Άνω Μακρινούς και Λιθοβουνίου στο τμήμα Δουνέικα – Άνω Μακρινού – Μεσσάριστα – Άγιο Ανδρέα.

3. Αποκατάσταση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της 13ης Ε.Ο. Παραβόλα

– Καλλιθέα – Θέρμο δια Κρύου Νερού και Ταξιάρχου μετά διακλάδωσης προς Νερομάνα.

4. Αποκατάσταση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου στην 40η Ε.Ο. Κρύο

Νερό – Σπαρτιά – Στριγανιά - Λαμπίρι – Όρια Νομού.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...