Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1794
mod_vvisit_counterΧθές1977
mod_vvisit_counterAll5845967
°F | °C
invalid location provided
Εκδηλώσεις του ευρωβουλευτή
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 17:27

 

Στέλιου Κούλογλου στην Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο (22 - 24 Ιουνίου 2018)


Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει από 22 έως 24 Ιουνίου 2018 ο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο.


Περδικάκι - Κοιλάδα του Αχελώου

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου θα βρεθεί στην Αιτωλοακαρνανία (Περδικάκι - Κοιλάδα του Αχελώου) την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 (ώρα 11:00), για την τηλεοπτική εκπομπή-ημερίδα με τίτλο:

 “Η Ευρώπη σε σταυροδρόμι: Προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον | rescEU: ένα νέο ευρωπαϊκό σύστημα για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επίσης ο Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης, καθώς και ο βουλευτής και πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος.

Άρτα

Το βράδυ της ίδιας ημέρας (Παρασκευή 22/6) και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα «ΣΚΟΥΦΑΣ» στην Άρτα, ο Στέλιος Κούλογλου, θα παραστεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ του “Πεθαίνοντας στο γέλιο”, στα πλαίσια ανοιχτής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας.

Για το ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν οι:

  • Όλγα Γεροβασίλη, Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης & βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ,
  • Βασίλης Τσίρκας, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ &
  • Στέλιος Κούλογλου, σκηνοθέτης

Φιλιππιάδα

Το  Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού στην Φιλιππιάδα, ο Στέλιος Κούλογλου θα παρουσιάσει το βιβλίο του “Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση”, σε εκδήλωση που οργανώνει ο Συλλόγος “Περί βιβλίου” Φιλιππιάδας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Ευγενία Μάστορα, φιλόλογος &
  • Στέλιος Κούλογλου, συγγραφέας

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Χρήστος Αναγνώστου, μηχανικός & Πρόεδρος του Συλλόγου “Περί βιβλίου” Φιλιππιάδας.

Πρέβεζα

Τέλος, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Πρέβεζας (Περδικάρη 2, Πρέβεζα), ο κ. Κούλογλου θα παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ του “Πεθαίνοντας στο γέλιο”, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας και το Δήμο Πρέβεζας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Τιμή εισόδου: 4 € (τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κινηματογραφικής˜ Λέσχης Πρέβεζας).