°F | °C
invalid location provided
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .... !!!

 

 

Καλημέρα σας.  mpalaΠέμπτη σήμερα και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ μικρό κουπόνι το οποίο περιέχει τρεις αγώνες απο την Αργεντινή και ένα μάτς απο το ισπανικό κύπελλο.

 

Στο παιχνίδι με κωδικό 141 η Ιντεπετιέντε υποδέχετε την Γοδόϊ Κρούζ. Η γηπεδούχος είναι στην 9η θέση με 3 πόντους.Στην έδρα της έχει 0-0-1 και στα τέρματα 0-1. Συνολικά έχει 1 over και 1 under. Είναι η 10η φορμαρισμένη ομάδα.

Απο την άλλη η Γοδόϊ είναι στην 7η θέση με 4 πόντους.Εκτός έδρας έχει 1-0-0 και στα γκολ 2-0.Συνολικά έχει κανένα over και 2 under.Eίναι η 8η φορμαρισμένη ομάδα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-2 , 1-1.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

  • Ο Όττο Ρεχάγκελ γνωστοποίησε την αποστολή των ποδοσφαιριστών για τα προκριματικά μάτς με την Ελβετία (5/9) και την Μολδαβία (9/9) με στόχο την παρουσία μας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Νοτίας Αφρικής το καλοκαίρι του 2010. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής : Χαλκιά, Τζόρβα, Σηφάκη, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Κυργιάκο, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Μάκο, Φωτάκη, Νίνη, Πλιάτσικα, Σαλπιγγίδη, Χαριστέα, Λυμπερόπουλο, Γκέκα, Αμανατίδη, Σαμαρά.

 

  • Ο Γιώργος Καραγκούνης αναμένετε να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του ΄΄τριφυλλιού΄΄. Το νέο συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 3 ετών και θα βάζει ετησίως στον λογαριασμό του 1εκ.€.

 

  • Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην λίστα του για τους παίχτες που  έχει δώσει στην uefa δεν συμπεριλαμβάνει τον Ράφικ Τζιμούρ όπου θεωρείτε ξένο σώμα για την ομάδα.

 

  • Μετά την αποχώρηση του Σπαλέτι η Ρόμα ψάχνοντας τον αντικαταστάτη τον βρήκε στο όνομα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

 

  • Αίσιο τέλος είχε η παραχώρηση του Μούν απο τον Παναθηναϊκό στον Πάοκ. Μπορεί να υπήρξε πρόβλημα με το αίτημα του Παναθηναϊκού να μην συμμετέχει στα μεταξύ τους μάτς αλλά δεν συμφωνούσε ο Πάοκ και έτσι βρέθηκε η χρύση τομή και ο παίχτης θα μπορέσει να αγωνιστεί  κανονικά σε όλα τα μάτς του Πάοκ.

 

  • Με μορφή δανεισμού η Φέγενορντ απέκτησε απο την Νάντ τον Σέρβο Στέφαν Μπάμποβιτς.Απο το ίδιο πρωτάθλημα  η Χέρενφεν προχώρησε στην απόκτηση του Ουσάφα Ασάϊντί.

 

  • Η Μπόλτον έκανε δικό της ως δανεικό βέβαια αλλά με δικαίωμα οψιόν αγοράς τον Ιβάν Κλάζνιτς για ένα χρόνο.

 

 

                                                                  Παρασκευάς Μάζης

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...