°F | °C
invalid location provided
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .... !!!

 

Καλημέρα σας.  mpal-2Τετάρτη σήμερα και το κουπόνι του στοιχήματος περιέχει τους υπόλοιπους επαναληπτικούς αγώνες του δεύτερου γύρου του CHAMPIONS LEAGUE. Επείσης περιλαμβάνει αγώνες απο το πρωτάθλημα της Ελβετίας και αγώνες απο το πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

 

Το μεγαλύτερο κομμάτι των δεύτερων αγώνων του δεύτερου γύρου των προκριματικών του CHAMPIONS LEAGUE γίνετε σήμερα.Σε παρένθεση θα αναγράφονται παρακάτω τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

 

Ακτόμπε - Χαφναρφιόρουντ (4-0)

Λεβάντια Ταλίν - Βίσλα Κρακοβίας (1-1)

Ντουντέλανζ - Βέντσπίλς  (0-3)

Κάλμαρ - Ντέμπρετσεν  (0-2)

Μόγκρεν - Κοπεγχάγη (0-6)

Μποέμιανς - Σάλτσμπουργκ (1-1)

Μάριμπορ - Γεωργία Τυφλίδος (0-0)

 

120 ΑΒΑΪ - ΓΚΡΕΜΙΟ

 

Η Αβάϊ βρίσκεται στην 14η θέση με 13 πόντους.Στην έδρα της έχει 1 νίκη , 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.Στα γκολ έχει 8 υπέρ και 11 κατά.'Εχει 1 under και 5 over.

Η Γκρέμιο βρίσκεται στην  7η θέση με 18 πόντους.Εκτός έδρας έχει καμία νίκη , 1 ισοπαλία και 4 ήττες.Στα γκολ έχει 17 υπέρ και 5 κατά.Έχει 2 under και 4 over.

Με βάση όλα αυτά τα στοιχεία προτείνω over με απόδοση 1,55.

 

121 ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

 

Η Σάντο  βρίσκεται στην 9η θέση με 17 πόντους.Στην έδρα της έχει 2 νίκες , 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.Στα γκολ έχει 9 υπέρ και 8 κατά.Έχει 3 under και 3 over.

Η Κρουζέϊρο βρίσκεται στην 18η θέση με 10 πόντους.Εκτός έδρας έχει καμία νίκη , καμία ισοπαλία και 4 ήττες.Στα γκολ έχει 1 υπέρ και 9 κατά.'Εχει 2 under και 2 over.

Mε βάση όλα αυτά τα στοιχεία προτείνω άσο με απόδοση 2,30.

 

123 ΣΑΝΤΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

 

Η Σάντος βρίσκεται στην 12η θέση με 14 πόντους.Στην έδρα της έχει 2 νίκες , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.Στα γκολ 12 υπέρ και 10 κατά.Έχει 1 under και 4 over.

H Ατλέτικο βρίσκεται στην 15η θέση με 12 πόντους.Εκτός έδρας έχει 1 νίκη , 1 ισοπαλία και 3 ήττες.Στα γκολ έχει 5 υπέρ και 9 κατά.Έχει 2 under και 3 over.

Mε βάση όλα αυτά τα στοιχεία προτείνω over με απόδοση 1,50.

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

  • Άνοιξε το ταμείο του ο Σισσέ με την φανέλα του Παναθηναϊκού δίνοντας την νίκη στους πράσινους στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν το πρώτο επίσημο ματς την άλλη τρίτη στην πράγα με την Σπάρτα Πράγας.

 

  • Βόμβα με Μάντζιο έκανε η Άεκ  που όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα.Σε λίγες μέρες άν όχι και ώρες αναμένονται εξελίξεις.Επιστρέφει και για τον Λεονάρντο.

 

  • Παίχτης της Ίντερ θα είναι πλέον ο  βραζιλιάνος αμυντικός Λούσιο πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου.Η Γερμανική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 5εκ ευρώ.

 

  • Ο Μάτ θα μείνει εκτός αγωνιστικών δράσεων για περίπου 45 μέρες λόγω ενχείρησης που θα κάνει στους κοιλιακούς.Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέου επιθετικού.

 

  • Η Βέρντερ βρέμης είναι πλέον η κάτοχος του φετινού Σούπερ Κάπ νικώντας την Βόλφσμπουρκ με σκορ 1-2.

 

  • Φιλικό μάτς προετοιμασίας για την ομάδα του Ατρομήτου με αυτήν της Βοιωτίας τον Λεβαδειακό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου.

 

  • Η ομάδα της Κρήτης ο Όφη θα αλλάξει σελίδα με τον νέο μεγαλομέτοχο της Παε και δήμαρχο του Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

 

  • Ο Ντάριο Φερνάντες είναι άλλη μια μεταγραφή της ομάδας του Άρη . Συμφώνησε σε όλα για ένα χρόνο ώς δανεικός.

 

                                                                  Παρασκευάς Μάζης

 

                                               

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...