Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα560
mod_vvisit_counterΧθές733
mod_vvisit_counterAll7889469
°F | °C
invalid location provided
Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης και βραβεύσεις μαθητών
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 20:46

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ  στην πλατεία Δημάδη,

ο Δήμος Αγρινίου  (Διεύθυνση Παιδείας & Αθλητισμού και Διεύθυνση Καθαριότητας & Πρασίνου)  σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Α., θα φιλοξενήσουν το  Λούνα Παρκ  Ανακύκλωσης, για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου .

AGAPO-AGRINIO

Μέσα από τη συμμετοχή τους στα παιχνίδια (pazle, φιδάκια, κρίκοι κ.τ.λ), που θα φιλοξενηθούν στο Λούνα Παρκ, τα παιδιά θα μάθουν τη σημασία της ανακύκλωσης καθώς και τον τρόπο που ανακυκλώνουμε.

Η λειτουργία του Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης, στην Πλατεία Δημάδη, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την εκδήλωση στη Δημοτική Αγορά   ( Παρασκευή  13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09:30 π.μ)  για τη βράβευση των μαθητών, δημοσίων και ιδιωτικών Δημοτικών σχολείων που έλαβαν μέρος στη Ζωγραφική Δράση, που διοργάνωσε η Διεύθυνση  Καθαριότητας και Πρασίνου, στα πλαίσια της εβδομάδας καθαριότητας 2015. Στην εκδήλωση  θα δοθούν 3 βραβεία, ενώ το 1ο έργο που θα διακριθεί θα αποτελέσει και την επίσημη αφίσα για την εβδομάδα καθαριότητας 2016.