Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ: «Θα σας κάνουμε δώρο τις κορδέλες για τις φιέστες με τα ασθενοφόρα...»asuenoforo

Αιχμηρή ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΣΚΕ , με αφορμή τις εκδηλώσεις παράδοσης νέων ασθενοφόρων που γίνονται τελευταία, από τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ αναφέρει: «Τα πανηγύρι συνεχίζεται - οι φιέστες καλά κρατούν ενώ το Ε.Σ.Υ. καταρρέει.

Έντρομοι οι πολίτες της Αιτ/νίας και οι εργαζόμενοι στη Υγεία παρακολουθούν την απαξίωση του Ε.Σ.Υ. και εκείνοι απτόητοι συνεχίζουν το χαβά τους.

Συγκεκριμένα στο Γ.Ν. Αγρινίου παρελήφθησαν εδώ και αρκετό καιρό 3 καινούργιες μονάδες ασθενοφόρων πλήρως εξοπλισμένες, για τις ανάγκες των πολιτών του νομού μας - συγκεκριμένα στο Θέρμο - Αμφιλοχία - Βόνιτσα. Η φιέστα στη Βόνιτσα έγινε, παραλαμβάνοντας ένα από τα τρία ασθενοφόρα παρουσία του Υφυπουργού Υγείας κ. Σαλμά.

Χωρίς όμως εκεί να υπάρχουν πληρώματα ασθενοφόρων και οδηγοί να τα λειτουργήσουν. Στο Κέντρο Υγείας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ένας οδηγός.

Τα δύο άλλα ασθενοφόρα παραμένουν κλειδωμένα στις αποθήκες του Νοσοκομείου Αγρινίου αναμένοντας το πότε και αν θα εκτιμηθεί από τον Υφυπουργό η καταλληλότερη στιγμή προς άγρα ψήφων για να γίνουν οι ανάλογες φιέστες στο Θέρμο και την Αμφιλοχία.

Πληροφορούμε ότι το πεπαλαιωμένο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρμου έχει βγει εν αχρηστία από μηχανικές βλάβες - αδύνατο να επισκευαστεί και προτίμησαν να δώσουν στο Κέντρο Υγείας ασθενοφόρο που έχει διανύσει πάνω από 2,5 εκατ. χιλιόμετρα χωρίς κανένα εξοπλισμό προκειμένου να μη χαλάσουν τη φιέστα του Υφυπουργού στο Θέρμο (φιέστα από την παράδοση του ασθενοφόρου).

Αδιαφορώντας για τους κατοίκους της περιοχής το πόσο έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες αυτής της σύγχρονης μονάδας ασθενοφόρου περισσότερο τους θερινούς μήνες.

Θέλουμε εδώ να πληροφορήσουμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου και τον Υφυπουργό ότι προτιθέμεθα εμείς σαν ΠΑΣΚΕ να δωρίσουμε τις κορδέλες για τη φιέστα στο Θέρμο και την Αμφιλοχία ώστε να παραδοθούν άμεσα τα ασθενοφόρα τα οποία είναι κλειδωμένα στις αποθήκες του Νοσοκομείου, στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι φορολογούνται για να αγοραστούν, αλλά που και τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη.»

Π.Α.Σ.Κ.Ε.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...