Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

moshandreou

Ας μου κάνουν μήνυση, λέει για τους βουλευτές που κατηγορεί για την ήττα της ΝΔ στον νομό

Δεν αρνείται επικείμενο φλερτ με τον ΛΑΟΣ αλλά διαψεύδει πως έχει ήδη επαφή με το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.

Μετά τους σκληρούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε δήλωση του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρ. υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μοσχανδρέου, επανήλθε χθες με δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες κατά των βουλευτών, καλώντας τους μάλιστα να τον.. μηνήσουν εάν θεωρούν ότι εθίγησαν!

Ο κ. Μοσχανδρέου, θεωρεί πως οι κ. Σαλμάς, Μαγγίνας και Λιβανός με την πολιτική τους στάση στην περιοχή, επιχειρούν μόνον την κομματική τους επιβίωση, αφήνοντας στην τύχη τους, τους κατοίκους της Αιτωλ/νίας. «Ο νομός μας έχει ανθρώπους που μπορούν να διεκδικήσουν για τον νομό και όχι για τον εαυτό τους. Δεν στρέφομαι κατά της ΝΔ αλλά κατά όλων αυτών που φέρουν το βάρος της συντριβής της ΝΔ. Είπα την αλήθεια κατά πρόσωπο και είμαι έτοιμος να την υπερασπιστώ, όποιος θέλει να μου κάνει και μήνυση» είπε ο κ. Μοσχανδρέου.

Αποκάλυψε πως κάποια στελέχη της ΝΔ έθεσαν το θέμα στη Ρηγίλλης ζητώντας τη διαγραφή του, κάτι όμως που δεν έγινε, ενώ στο ερώτημα, γιατί άφησε στο απυρόβλητο τον κ. Σταμάτη «Ο κ. Σταμάτης δεν νομίζω ότι φέρει ευθύνη σε όλα αυτά που γίνονται. Εάν είχε θα τον κατηγορούσα εξίσου. Εγώ υπηρετώ την παράταξη ανιδιοτελώς και ούτε μεταπήδησα από κόμμα σε κόμμα για να γίνω βαθύπλουτος και πορεύομαι με καθαρό πρόσωπο. Δεν έγινα πλούσιος από την πολιτική.»

Ως προς το ενδεχόμενο καθόδου του με τον ΛΑΟΣ ο κ. Μοσχανδρέου διέψευσε πληροφορίες που τον φέρνουν κοντά τον ΛΑΟΣ, δεν αρνήθηκε όμως ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Εάν γίνει κάποια επαφή θα βγω δημόσια και θα το πω. Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο και είμαι για να εκφράσω την αγωνία μου για το μέλλον της παράταξης», είπε ο πρ. υποψήφιος βουλευτής που από προχθές δέχεται και τα πυρά από στελέχη της τοπικής ΝΔ.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι κάνει κριτική εκ του ασφαλούς, την στιγμή που εδώ και καιρό είναι άφαντος από την περιοχή και το κόμμα και πως επιχειρεί με τις δηλώσεις του να επιτείνει το άσχημο κλίμα που υπάρχει για να έχει προσωπικά κομματικά οφέλη.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...