Νοέ   Δεκέμβριος 2021   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Στο Δημαρχείο Μεσολογγίου ο Γραμματέας της ΚΟ ΠΑΣΟΚ Δ. Ρέππας

 

Δ. Ρέππας: «Ο δήμαρχος Μεσολογγίου αποτελεί κόσμημα για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»repas-2

Το Δημαρχείο Μεσολογγίου επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο, ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Θάνο Μωραΐτη, Σοφία Γιαννακά και Ανδρέα Μακρυπίδη και στελέχη του κόμματός του, στο πλαίσιο της προεκλογικής επίσκεψης  στην πόλη

Τον Δημήτρη Ρέππα  υποδέχτηκε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής της πόλης.

Καλωσορίζοντας τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο δημαρχείο, ο κ. Αναγνωστόπουλος έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορική διαδρομή της πόλης του Μεσολογγίου και παρουσίασε στον κ. Ρέππα τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Επίσης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου έκανε αναφορά στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τόνισε την αναγκαιότητα κυβερνητικής αλλαγής.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ρέππας ευχαρίστησε το δήμαρχο Μεσολογγίου για τη θερμή υποδοχή και υπογράμμισε τη διαχρονική προσφορά του Μεσολογγίου στη χώρα.

Επίσης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο που επιτελεί η δημοτική αρχή του Μεσολογγίου στην προώθηση λύσεων σε διάφορα ζητήματα της πόλης. «Ο δήμαρχος Μεσολογγίου αποτελεί κόσμημα για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρέππας αναφερόμενος, στο έργο της δημοτικής αρχής.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου, τέλος, προσέφερε στο Δ. Ρέππα φωτογραφία μεγάλων διαστάσεων με τοπίο της λιμνοθάλασσας και αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα του δήμου.

Ακολούθως, ο Δημήτρης Ρέππας μίλησε σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, ασκώντας δριμεία κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης.

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...