Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
«ΤΑΪΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ»

               Ανακοίνωση του Ε.Σ. Αγρινίου, για το νέο πρόγραμμα στήριξης των ΜΜΕ     

«Κυβέρνηση, ΕΣΕΕ, ΤΕΜΠΜΕ, Νέα Προγράμματα, Αυτοαπασχολούμενοι,

και η Επόμενη Μέρα»

Νέες χαρές μεγάλες κάνουν κυβέρνηση και ΕΣΕΕ για το νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ!!!

Μετά τα γνωστά ΤΕΜΠΜΕ τους: δηλαδή την αρκετά κερδοφόρα δράση για τους τραπεζίτες και κυρίως για όσους δεν είχαν καμιά ανάγκη εμπόρους.

Με το νέο πρόγραμμα ταΐζουν τους χορτάτους.

Είναι γνωστό σε σχέση με τις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων στην πατρίδα μας, αυτοί που ενισχύθηκαν με τα προηγούμενα προγράμματα και θα ενισχυθούν με τα νέα είναι κυρίως κάποιες μεσαιομεγάλες επιχειρήσεις και ποσοστιαία ελάχιστες. Απευθύνεται σε περίπου 17.000 επιχειρήσεις στους τομείς τουρισμός, υπηρεσίες, μεταποίηση, εμπόριο, δηλαδή περίπου το 2% των επιχειρήσεων πανελλαδικά.

Είναι βέβαιο επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων με 0-3 εργαζόμενους πρακτικά παραμένει αποκλεισμένη.

Οι πανηγυρισμοί όμως κυβέρνησης και ΕΣΕΕ και τα δουλοπρεπή δημοσιεύματα προβολής των «προγραμμάτων» τους αποτελούν πρόκληση απέναντι στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους γιατί:

  •  Δεν λένε τίποτε για την επέκταση και το γιγάντωμα μεγαλοκαταστημάτων και υπεραγορών που στραγγαλίζουν την μικρή επιχείρηση.
  •  Δεν αποκαλύπτουν το όργιο της παρανομίας, της μαύρης διακίνησης και ασύλληπτης οικονομικά έκτασης που συντελείται στις λεγόμενες λαϊκές, τα παζάρια, πλανόδιο εμπόριο κ.λ.π.
  •  Θάβουν κάθε φωνή που συνδέει το τζίρο και την επιβίωση της μικρής επιχείρησης με το εισόδημα του εργαζόμενου, του αγρότη, του συνταξιούχου, την ανεργία κ.λ.π.
  • Αποκρύπτουν ότι με ελάχιστα χρήματα από όσα χαρίζονται σε τράπεζες και επιλεγμένους τους, υμετέρους θα αποφεύγονταν τα αδιέξοδα στον Ο.Α.Ε.Ε.
  •  Προωθούν και στηρίζουν εμποροκτόνες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές.
  •  Απορρίπτουν, αποσιωπούν, χλευάζουν ουσιαστικές διεκδικητικές δράσεις, υποστηρίζοντας, προβάλλοντας και επαινώντας κοσμοπολίτικες ανταλλαγές επιστολών, ευνουχίζοντας το συνδικαλιστικό κίνημα με την δουλοπρέπεια του εν αναμονή του ρουσφετιού υποταγμένου και γλοιώδη εκφραστή ευχαριστιών στον κατόπιν ενεργειών του.

 Το Δ.Σ. του ΕΣΑ

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...