Σεπ   Οκτώβριος 2021   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

 Η ΛΕΥΚΑΔΑleykada-shnedrio

        Ύστερα από  πρόσκληση του ΕΒΕ Σερρών η ΝΕΤΠ Λευκάδας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 2ο  Διεθνές Φεστιβάλ  Γαστρονομίας ΝΑ Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 22-24 Μαΐου 2009.

Ανάρπαστο έγινε το διαφημιστικό υλικό του Νομού μας  από  περίπτερο που  παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές αφού οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για να επισκεφθούν τη Λευκάδα ενώ πολλοί που ήδη έχουν  γνωρίσει τον τόπο μας εκφράστηκαν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

Ουσιαστική ήταν η παρουσία- στήριξη  του αντιπροέδρου του ΕΒΕ Σερρών και συμπατριώτη μας κ. Ευστ. Πολίτη  καθώς και των εκπροσώπων τοπικών Μ.Μ.Ε. οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανταποδίδοντας την φιλοξενία που κατά καιρούς έτυχαν στο Νομό μας, αλλά και με τη μαζική τους συμμετοχή στη συνέντευξη τύπου που έγινε το Σάββατο 23-05-09 στις 11.30 σε χώρο του ξενοδοχείου Ελπίδα Ρισότ. Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στα τοπικά   και γειτονικά στο Νομό Σερρών ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, αναπληρωτής πρόεδρος της ΝΕΤΠ  και νομαρχιακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Καρτάνος και ο δήμαρχος Απολλωνίων κ. Γεώργιος Λογοθέτης.

Ο κ. Καρτάνος  αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται  από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την βελτίωση της ποιότητας στον τουρισμό , στις προσιτές τιμές σε όλα τα επίπεδα, στις προσφορές κατά την φετινή τουριστική περίοδο, τις διευκολύνσεις που παρέχει ο Νομός κ.λ.π.

Ο κ. Λογοθέτης έκανε λόγω για  τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν κατά τον Ιούνιο 2009  στο Δήμο Απολλωνίων και  συνδιοργανώνονται από τον ομώνυμο Δήμο και τη Νομαρχία και πιο  συγκεκριμένα για το Φεστιβάλ Θαλασσίων Αθλημάτων και το αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Πόντου. Το τελευταίο έτυχε ιδιαίτερης ανταπόκρισης αφού στην περιοχή ζουν πολλοί Έλληνες  ποντιακής καταγωγής. Από εκπροσώπους  τουριστικών  γραφείων αναμένεται να οργανωθούν εκδρομές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών.

Στο περιθώριο της έκθεσης οι κ. Καρτάνος και Λογοθέτης συναντήθηκαν και προώθησαν θέματα τουρισμού με εκπροσώπους του Συνδέσμου  Ελληνοουκρανικής Φιλίας και αρμοδίων της πρεσβείας της Ουκρανίας  για τον τουρισμό προσκαλώντας τους να επισκεφθούν το Νομό μας γεγονός που έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το περίπτερο  επισκέφθηκαν επίσης βουλευτές του Νομού , ο νομάρχης και οι αντινομάρχες  ο Δήμαρχος  Σερρών ενώ οι παρουσιαστές  της έκθεσης κ. Μ. Λαμπράκη και Δ. Σταρόβας αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας ενώ ο κ. Σταρόβας  εκδήλωσε  την  επιθυμία του να βρεθεί στη Βασιλική κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τον ποντιακό ελληνισμό.

Την Δευτέρα 25-05-09 οι κ. Καρτάνος και Λογοθέτης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στον κρατικό ραδιοσταθμό Θεσσαλονίκης  ΄΄Μακεδονία΄΄ σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας.

 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...