Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Απειλήθηκαν και επεισόδια

opadoi-5

Εν...ριπή οφθαλμού χάθηκαν τα μαγικά χαρτάκια για το μπαράζ του Παναιτωλικού, έντονα παράπονα από οργανωμένους για μοίρασμα μικρότερου αριθμού από τα συμφωνηθέντα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες συγκεντρώθηκαν έξω από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού οι φίλοι της ομάδας, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το κρίσιμο μπαράζ του Σαββάτου. Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε όπως είχε ανακοινωθεί στις 9 το πρωί και όπως ακριβώς αναμενόταν σε λιγότερο από μια ώρα δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα...

Είναι χαρακτηριστικό πως δεκάδες φίλοι του Παναιτωλικού έφυγαν απογοητευμένοι, μιας και όπως είναι γνωστό περίπου 1100 εισιτήρια «κόπηκαν» και με τις ενέργειες των Ροδιτών που στην προχθεσινή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα για την ασφάλεια του αγώνα, «φρόντισαν» να εξασφαλίσουν την μικρότερη δυνατή παρουσία των φίλων του Παναιτωλικού, που διαφορετικά θα ήσαν υπερπληθέστεροι αυτών της Ρόδου. Αυτό, εκμεταλλευόμενοι τον τρόπο κατανομής των φιλάθλων και την ανταπόκριση της Αστυνομίας, πιθανώς και την αδυναμία της διοίκησης του Παναιτωλικού να καταφέρει κάτι καλύτερο.

Έντονα είναι και τα παράπονα από του οργανωμένους που διαμαρτύρονται πως η ΠΑΕ τους διένειμε λιγότερα εισιτήρια από αυτά που αρχικά είχε δεσμευτεί.

Στην εμπλοκή αυτή πάντως δεν λείπουν και τα παράπονα απέναντι και στους υπευθύνους κάποιων συνδέσμων που έλαβαν χρήματα από οπαδούς περιμένοντας πως ενδεχομένως να λάμβαναν και περισσότερα εισιτήρια από την ΠΑΕ, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβεί.opadoi-4

Σε κάθε περίπτωση, λόγω της έκτασης που πήρε το πρόβλημα, η ΠΑΕ καλείται να δώσει στη δημοσιότητα τον ακριβή τρόπο με τον οποίο διένειμε τα εισιτήρια του αγώνα, δηλαδή πόσα πήγαν και πού.

Να θυμίσουμε πως βάσει επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ που δεν αναιρέθηκε, τα  εισιτήρια αυτά επρόκειτο να  διατεθούν ως εξής:
- Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας - χορηγούς (από ένα) περίπου 1.000 εισιτήρια
- Στους Συνδέσμους οπαδών περίπου 1.000 εισιτήρια
- Στον Σύλλογο Παλαιμάχων 100 εισιτήρια
- Στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό 100 εισιτήρια
- Στην ΠΑΕ (Δ.Σ., ποδοσφαιριστές, προσωπικό) 500 εισιτήρια
Από τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, 400 θα διατεθούν στους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας, από χώρο που θα γίνει έγκαιρα γνωστός. Επομένως μέσα σε μια ώρα χθες «έφυγαν» 1.200 εισιτήρια, αφού ο κάθε φίλαθλος δικαιούνταν απopadoi-3ό δυο.

Η κατάσταση έξω από τα εκδοτήρια χθες υπήρξε σε αρκετές περιπτώσεις τεταμένη, από οπαδούς που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι», ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το τι θα κάνει η Ρόδος με τα εισιτήρια που είναι βέβαιο πως θα της περισσέψουν, αν και κρίνεται απίθανο να τα επιστρέψει, αφού ήδη έκανε το παν για να διασφαλίσει την μικρότερη δυνατή προσέλευση των φίλων του Παναιτωλικού.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...