Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Ημέρα της Οικογένειας

 

Δήλωση Δημάρχου Μεσολογγίου

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Οικογένειας anagnostopoylos  ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα γιορτάζεται η ημέρα της Οικογένειας και όλοι μας οφείλουμε με κάθε τρόπο να προασπίζουμε τις αξίες και τις αρχές της.

Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας εργαζόμαστε μεθοδικά και αποτελεσματικά για να στηρίξουμε την οικογένεια και ιδιαίτερα την εργαζόμενη μητέρα ώστε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην άμβλυνση καθημερινών οικογενειακών δυσκολιών.

Με τα κοινωνικά προγράμματα και τις δομές που υλοποιούμε και θέτουμε σε λειτουργία ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αναδεικνύει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Η υποδειγματική λειτουργία Παιδικών και βρεφονηπιακών Σταθμών, του Δημοτικού Ιατρείου, του ΚΑΠΗ,  της «Βοήθειας στο Σπίτι» και της Κοινωνικής Υπηρεσίας συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και κυρίως στην ενδυνάμωση της Οικογένειας.

Ταυτόχρονα με αφορμή και τον πρόσφατο εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας πιστεύουμε ότι με την συνεργασία όλων των δομών του δήμου μας θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον διότι ασφαλής μητέρα σημαίνει ευτυχισμένη οικογένεια και ευτυχισμένη οικογένεια σημαίνει υγιής κοινωνία».

Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στους υποψηφίους για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:

«Για όλους τους νέους η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Εκφράζω σε όλους τους υποψηφίους  τις ειλικρινείς μου ευχές για θετικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις.

Η συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν αποτελεί «δοκιμασία», όπως πολλοί την αντιλαμβάνονται και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι.

Έτσι θα πρέπει οι υποψήφιοι να προσέλθουν στην εξεταστική διαδικασία απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους και στις οικογένειες τους καλή επιτυχία!!!»

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...