Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα60
mod_vvisit_counterΧθές562
mod_vvisit_counterAll8029050
°F | °C
invalid location provided
Μεγάλη εκδήλωση στο Αγρίνιο!
Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 17:39Μια μεγάλη εκδήλωση διοργανώνεται στο Αγρίνιο στις 1 & 2 Φεβρουαρίου με την ονομασία

΄΄ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΄΄ στο ΚΤΗΜΑ AMARO με την συμμετοχή των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων και φορέων όχι μόνο της Αιτωλοακαρνανίας αλλά ευρύτερα της Κεντρικής Ελλάδος.

banner-a-2


Θα έχει δύο μορφές την εκθεσιακή όπου θα υπάρχει η δυνατότητα απο τους συμμετέχοντες να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες και να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους επενδυτές για πιθανές συνεργασίες. Παράλληλα θα διοργανωθούν και 10 συνεδρίες με θέματα που απασχολούν ευρύτερα όπως ο τουρισμός, η ανάπτυξη, η οικονομία, η εκπαίδευση και άλλα, με την συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών απο όλο το φάσμα δραστηριότητας.
Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με θέμα ΄΄ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΄΄  με επιχειρήσεις με διαφορετικές δραστηριότητες.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το 6944 708152 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...