Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Θέλει μεγάλη νίκη στην Αιτωλ/νία.papandreoy-georgios

 

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, ο Παπανδρέου μιλά σε συγκέντρωση, δείχνοντας και τη σημασία που δίνει το ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό αποτέλεσμα στον νομό.

Λίγες μέρες πριν από τις κάλπες των ευρωεκλογών έρχεται στην Αιτωλ/νία και μιλά στο Αγρίνιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», στην Ιπποκράτους, βρίσκεται σε φάση τελικής επεξεργασίας του προεκλογικό πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η Αιτωλ/νία βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Γιώργου Παπανδρέου, μιας και πιθανότατα το Αγρίνιο, θα είναι και η τελευταία περιφερειακή πόλη στην οποία θα μιλήσει πριν τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Για άλλη μια φορά, η Αιτωλ/νία κρίνεται ως ένας πολύ κρίσιμος νομός για το εκλογικό αποτέλεσμα και με δεδομένη την τοπική υπερίσχυση του ΠΑΣΟΚ, οι κομματικοί επιτελείς και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, θέλουν να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο την βάση και να επιτύχουν ευρεία νίκη, τόσο στο νομό, όσο και στη Δυτική Ελλάδα.

Η ημερομηνία της επίσκεψης και της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου στο Αγρίνιο, δεν έχει ακόμη επίσημα ανακοινωθεί, αλλά το πιθανότερο είναι να γίνει   μέσα  στις πρώτες τρεις  μέρες του Ιουνίου

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...