Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα6407
mod_vvisit_counterΧθές6582
mod_vvisit_counterAll6015996
°F | °C
invalid location provided
O Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης
Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2012 13:15

κ. Γ. Παναγιωτόπουλος στο Υπουργείο Παιδείας. panagiotopoylosΤα λειτουργικά κενά της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Υφυπουργό κ. Παπαθεοδώρου.

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/ θμιας και Δ/ θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος για συνάντηση εργασίας των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και στελέχη του Υπουργείου την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.

Μείζονος σημασίας θέμα, το οποίο θα τεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, είναι τα εναπομείναντα λειτουργικά κενά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Ταυτόχρονα ο κ. Παναγιωτόπουλος, ως μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), συμμετέχει, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012, στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Διοικητικής Επάρκειας από Διευθυντές Εκπαίδευσης και Σχολικούς Συμβούλους,  το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο.