Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα118
mod_vvisit_counterΧθές229
mod_vvisit_counterAll8124157
°F | °C
invalid location provided
ενημερωτική συνάντηση στο Αγρίνιο
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2012 15:07

«Πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης σχετικά με την εφαρμογή του Ν. 4056 για την κτηνοτροφία και την έκθεση γεωτεχνικού που απαιτείται για την χορήγηση άδειας λειτουργίας»

 

Το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στα πλαίσια ενημέρωσης των γεωτεχνικών μελών του θα  πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση στο Αγρίνιο την 4/7/2012 σχετικά με τον νέο κτηνοτροφικό νόμο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ALEXANDER με ώρα έναρξης 6:30 μ.μ. και εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1,5 ώρα.

Στην συνάντηση βασικός εισηγητής  θα είναι ο γεωπόνος - ζωοτέχνης Δρ. Χρήστος Ρούκος. Η συνάντηση θα εστιάσει στην έκθεση γεωτεχνικού συμβούλου που απαιτείται στα πλαίσια αδειοδότησης και σκοπός της είναι να παρουσιαστεί ένα ενιαίο πρότυπο προδιαγραφών για την έκθεση ικανό να εφαρμοστεί σε όλες τις κατηγορίες των παραγωγικών ζώων. Στη συνάντηση θα γίνει ανάλυση των βασικών στοιχείων της γεωτεχνικής έκθεσης, με τη χρήση παραδειγμάτων, λαμβάνοντας υπόψη την υπ' αριθμ. 1464/67426/13.06.2012 διευκρινιστική εγκύκλιο εφαρμογής του Ν. 4056/2012 της Διεύθυνσης Εισροών Ζωικής Παραγωγής του Υπ.Α.Α.Τ..

Παρόμοιες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις του Παραρτήματος. Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρχουν εντός της εβδομάδας στον ιστότοπο του Παραρτήματος.