Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4796
mod_vvisit_counterΧθές5889
mod_vvisit_counterAll5980962
°F | °C
invalid location provided
ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΑΝΕΛ - ΔΗΛΩΣΗ
Κυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 18:07

«Το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ πρέπει να είναι συναινετικό προκειμένου να δικαιωθεί και ο γάμος, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί το αντίθετο», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο κ. Βαρεμένος είπε ότι «δεν πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει βεντέτα μεταξύ Κοτζιά και Καμμένου και δεν πρέπει να επαναληφθούν φαινόμενα κλινικού ναρκισσισμού, παρόμοια με αυτά που βιώσαμε την πρώτη, κρίσιμη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Χαρακτήρισε «πρωτοφανή στα μεταπολιτευτικά χρονικά» τη στάση του κ. Μητσοτάκη στο Μακεδονικό, όπου, «ενώ κατά βάση πιστεύει στην ορθότητα της συμφωνίας, παραπλανά τον ελληνικό λαό και, περνώντας την ‘’κόκκινη γραμμή’’, αμφισβητεί τον πατριωτισμό των αντιπάλων του, ενώ ο ίδιος πρέπει να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Το ‘’Ιδού η Ρόδος’’ είναι η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί στις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια νομιμοποίησης της κυβέρνησης, καθώς η ίδια, ως επισπεύδουσα, θα πρέπει να πράξει τα ανάλογα για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της».