Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3483
mod_vvisit_counterΧθές4060
mod_vvisit_counterAll4505154
°F | °C
invalid location provided
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σαρώνουν την Αιτωλ/νία
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 19:46

 

Με την παράνομη μέθοδο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλέον λεηλατείται η λαϊκή περιουσία (και) στην Αιτωλοακαρνανία.

Κυβέρνηση και τράπεζες, με την απόλυτη συμφωνία όλου του πολιτικού μνημονιακού μπλοκ, παρακάμπτοντας τη δημόσια κατακραυγή και πίσω απ’ τις πλάτες της κοινωνίας και του κινήματος αλληλεγγύης των Αιτωλοακαρνάνων, μετέτρεψαν σε ηλεκτρονικούς όλους τους φυσικούς πλειστηριασμούς που αφορούν λαϊκές περιουσίες συμπολιτών στο νομό.

Πλειστηριασμοί, που αφορούν περιουσιακά στοιχεία λαϊκών οικογενειών , πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε πιστοποιημένα συμβολαιογραφικά γραφεία,της Αθήνας(ακίνητο στη Βόνιτσα), του Πειραιά( ακίνητο στην Αμφιλοχία), της Πάτρας(ακίνητα τριών οικογενειών του Αγρινίου) και τηςΝαυπάκτου (ακίνητο στη Ναύπακτο).

Είναι φανερό ότι η κοινωνία ρημάζεται, είναι φανερό ότι κάθε εβδομάδα εξοντώνονται οικογένειες, είναι φανερό ο πόλεμος είναι εντός των τειχών. Υπενθυμίζουμε ότι, μετά τις 27 Απρίλη, ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από το Δημόσιο για μηδαμινά χρέη και θα ακολουθήσουν οι σχετικοί πλειστηριασμοί για οφειλές στα Ασφαλιστικά ταμεία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣΑιτωλ/νίας θεωρεί, παρά το όργιο κρατικής καταστολής που υφίσταται το κίνημα αλληλεγγύης, η κοινωνία είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας και την ισοπέδωση της λαϊκής οικονομίας, με την ενεργή εναντίωσή της σ’ αυτές τις αδιέξοδες και αντικοινωνικές πολιτικές που οδηγούν σε εθνική τραγωδία.

Το γραφείου τύπου