Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα796
mod_vvisit_counterΧθές4113
mod_vvisit_counterAll5346646
°F | °C
invalid location provided
Βασίλης Φεύγας:
Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 23:23

Ότι και να κάνει η κυβέρνηση δεν σώζεται!

FEYGAS

Την εκτίμηση ότι οι παροχές της κυβέρνησης δεν έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στο εκλογικό αποτέλεσμα έκανε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγαςσε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Σήμερα τόνισε ο κ. Φεύγας υπάρχει μια παγιωμένη στάση της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβέρνηση η οποία οφείλεται στην αναξιοπιστία του Πρωθυπουργού, στην δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, αλλά και στην ανασφάλεια εξαιτίας της αυξημένης εγκληματικότητας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας: «Οι γονείς αισθάνονται ανασφάλεια με τα παιδιά τους στα σχολεία. Στα πανεπιστήμια έχουμε διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπόριο. Την επόμενη ώρα δεν ξέρουμε που θα εισβάλειο Ρουβίκωνας. Όλα αυτά δημιουργούν μια αρνητική εικόνα για την κυβέρνηση, που δεν μπορεί να την ανατρέψει οποιαδήποτε παροχή ή υπόσχεση πρόσληψης. Ότι και να κάνει η κυβέρνηση δεν σώζεται!»

Από την άλλη επεσήμανε ο κ. Φεύγας, στόχοςτης Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία για να υπάρξει σταθερότητα, ασφάλεια και ανάπτυξη!