Απρ   Μάιος 2024   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Σε κλίμα αισιοδοξίας
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 17:52


 η συνέλευση της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, στο Αγρίνιο

APL.jpg-2


Η περιφερειακή παράταξηΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣπραγματοποίησε συνέλευση μελών της  και φίλων  στης 19 Δεκέμβρη στο Αγρίνιο, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τη διερεύνηση των συμμαχιών της εν όψει των προσεχών περιφερειακών εκλογών το Μάη του 2019.
Στη συνέλευση που παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Χατζηλάμπρουκαι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Νομού ΑιτωλοακαρνανίαςΚώστας Κούστας και Γιάννης

Κολοβός, που μίλησαν εισηγητικά για τον απολογισμό της ΑΝΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ.Ε. και για τη δράση της μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο και για τις νέες υποχρεώσεις της για το αμέσως προσεχές μέλλον και την πορεία της το επόμενο 5μηνο.
Κοινές αναφορές ήταν:
•    Η συνέχιση της αντίστασης απέναντι στις αδιέξοδεςμνημονιακές πολιτικές της «μετα»μνημονιακής εποχής.•    Η συνάντηση  της παράταξης με τη νεολαία, με τους ανήσυχους και δραστήριους πολίτες και  με τις πολλές συλλογικότητες  που υπάρχουν και δρουν στους τρεις νομούς της περιφέρειας.•    Η ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος, απέναντι στις κεντρικές πολιτικές του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού που συνθλίβουν  και περιθωριοποιούν την κοινωνία, καταστρέφουν το περιβάλλον και λεηλατούν τη χώρα, αλλά και για την αντιμετώπιση των  ιδιαίτερων  προβλημάτων των τριών  νομών  της περιφέρειας και των τοπικών κοινωνιών.•    Η παρουσίαση εναλλακτικών προτάσεων για τα θέματα-προβλήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα αισιόδοξο ως προς τις προοπτικές της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. Ε. και με τις τοποθετήσεις  των πολλών μελών και φίλων της παράταξης αναπτύχτηκε ένα ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος, όπου αξιολογήθηκε ως  θετικήη πορεία της και διαπιστώθηκε η ομοθυμία και η κοινή θέση όλων για συνέχιση, ενίσχυση και βελτίωση της δράσης της και  δυναμική παρουσία στις εκλογές, στις 19 Μάη 2019.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...